Τυποτράστ Α.Ε.

Μάθετε λίγα λόγια για την εταιρεία μας.

Η Εταιρεία μας

Η Typotrust είναι μια δυναμική, αμιγώς ελληνική επιχείρηση, που ειδικεύεται στην παράγωγη και εμπορία λογιστικών και μηχανογραφικών εντύπων, ταμειακών χαρτοταινιών, κλασέρ, φακέλλων, ειδών αρχειοθέτησης, σχολικών ειδών, γραφικής ύλης & πινάκων μαρκαδόρου, με έδρα το Κορωπί Αττικής.

Στεγάζεται σε υπερσύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 7000 τ.μ. διαθέτοντας τμήμα παραγωγής και logistics εξελιγμένης τεχνολογίας για την εξυπηρέτηση των πελατών της.
Το εμπορικό σήμα Typotrust που από το 1990 υιοθέτησε η εταιρία, κατέκτησε την ελληνική αγορά καλλιεργώντας ισχυρούς δεσμούς εμπιστοσύνης με τον Έλληνα βιβλιοχαρτοπώλη.
Πριν από 5 δεκαετίες οι Αδελφοί Αντωνίου με ένα μικρό τυπογραφείο που τύπωνε λογιστικά έντυπα κατά παραγγελία, είχε κερδίσει την αγορά της Αθήνας καλύπτοντας τις ανάγκες των επαγγελματιών.

Η μεγάλη όμως καινοτομία τους ήταν η βιομηχανική πλέον παραγωγή των λογιστικών και φορολογικών εντύπων ως γενικό εμπορικό προϊόν, και η διοχέτευση τους μέσα από το κανάλι των βιβλιοχαρτοπωλείων και μόνο, προσφέροντας έτσι στην αγορά μια υγιή και διαχρονική γκάμα που οδήγησε την εταιρεία σε μια εντυπωσιακή πορεία ανάπτυξης.

Από το 1976, στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο Καλαμάκι και μετά από 20 χρόνια στη μετεγκατάσταση στο Κορωπί, η εταιρεία Αντωνίου ΑΕ κατακτούσε συνεχώς υψηλότερα επίπεδα παραγωγής, εμπορίας και κάλυψης ποιοτικών αναγκών του βιβλιοχαρτοπώλη με ποιοτικό τρόπο και ανταγωνιστικές τιμές.

Στην πάροδο των ετών η Αντωνίου ΑΕ μπήκε στην αγορά ειδικών χαρτιών, φακέλλων αποστολής εγγράφων, ρολών για plotter, ταινιών ταμειακών μηχανών, πινάκων μαρκαδόρου, τετραδίων, ειδών αρχειοθέτησης & παντός τύπου κλασέρ, συμπληρώνοντας την πλήρη ομάδα προϊόντων, φορολογικών, λογιστικών έντυπων και βιβλίων.

Ο δυναμισμός της Αντωνίου ΑΕ και των προϊόντων TYPOTRUST οδήγησε σε νέες επενδύσεις το 2011 σε υψηλής τεχνολογίας μηχανολογικό εξοπλισμό, επέκταση των υποδομών και νέα γκάμας προϊόντων.

ΑΝΤΩΝΙΟΥ Α.Ε.
Βιομηχανία Επεξεργασίας Χάρτου
Αρχιμήδους 70
Θέση Τζίμα – ΒΙ.ΠΕ. Κορωπίου 19400 – Αθήνα
Α.Φ.Μ : 094381399 Δ.Ο.Υ.: ΦΑΕ Αθηνών
Τηλ.: 210 662 7253 – 210 6627 888 – 210 6627 889
Fax.: 210 6627254
e-mail: typotrust@typotrust.gr

SSL Certificates