Η Φιλοσοφία μας

Αντωνίου ΑΕ
Typotrust.gr

Η Φιλοσοφία μας

Η Typotrust στην πολυετή πορεία της έχει ταυτιστεί ως μια εταιρεία υψηλού επαγγελματισμού και εταιρικής ευθύνης με την παραγωγή προϊόντων ποιοτικών, καινοτόμων και λειτουργικών που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις της αγοράς.

Η φιλοσοφία της εστιάζεται στην ποιότητα, στην παροχή ολοκληρωμένης γκάμας ταχυκίνητων προϊόντων αλλά και στην υποστήριξη μετά την πώληση (after-sales service), διαδικασίες και δράσεις που δημιουργούν άρρηκτους και ακλόνητους δεσμούς εμπιστοσύνης με τους φυσικούς μας πελάτες – συνεργάτες “Το Ελληνικό Βιβλιοχαρτοπωλείο”.

Όραμα, σκοπός και συνεχής μας προσπάθεια είναι να καταστεί το βιβλιοχαρτοπωλείο της γειτονιάς στη συνείδηση του καταναλωτή ο αυτονόητος χώρος για τα είδη του κλάδου μας.

Κεφάλαιο για την Αντωνίου ΑΕ αποτελεί το πολλά υποσχόμενο ανθρώπινο δυναμικό της που συμβάλει στην επίτευξη των στόχων της επιχείρησης, δίνοντας της ορμή, κουράγιο, στήριξη και δύναμη. Ένα ανθρώπινο δυναμικό που με την προσωπική του εργασία και ενασχόληση δίνει ακόμη και σήμερα την αίσθηση ανεξάρτητα από το μέγεθος της, μιας οικογενειακής επιχείρησης όπου το κάθε μέλος της αφοσιώνεται στο κοινό σκοπό, την επιτυχία.

SSL Certificates