Αρχική
Προϊόντα
Wishlist0
Η Typotrust σε αποκλειστική συνεργασία με την Marpimar
Η Typotrust σε αποκλειστική συνεργασία με την Marpimar
Η Typotrust σε αποκλειστική συνεργασία με την Marpimar

Μην διστάζεις να εκφράζεις τα συναισθήματά σου, τον θαυμασμό σου, την συμπάθειά σου, την ευγνωμοσύνη σου… σε αυτούς που αγαπάς και εκτιμάς…❤

 

Η Typotrust σε αποκλειστική συνεργασία με την Marpimar, ξεκινάει επίσημα την διανομή σε ευχετήριες κάρτες και χάρτινες σακούλες δώρου.

H καινοτομία και η ιταλική σχεδίαση συναντούν την ιαπωνική παράδοση! Η δημιουργικότητα και το πάθος για το χαρτί οδήγησαν την εταιρεία να αναπτύξει αμέτρητες κάρτες σε στυλ Kirigami, μια τεχνική που συνδυάζει την αρχαία τέχνη του Origami με τον δυναμισμό της κίνησης POP UP.

Το Pop-Up είναι μια τεχνική αναδίπλωσης χαρτιού που δίνει την ψευδαίσθηση της κίνησης και της τρισδιάστασης, σαν ένα εκλεπτυσμένο και κομψό origami, έτσι μια απλή κάρτα μετασχηματίζεται σε ένα ιδιαίτερο, πρωτότυπο και δημιουργικό προϊόν που αντιπροσωπεύει ένα μοναδικό έργο, κομμένο, συναρμολογημένο και φινιρισμένο με τις πιο μικρές λεπτομέρειες.

Επιλέξτε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων για όλες τις περιστάσεις. Επικοινωνήστε με τον πωλητή που εξυπηρετεί την περιοχή σας ή στο τηλεφωνικό κέντρο για παραγγελίες.

       

 

Να αγαπάς & να εκτιμάς με κάρτες Typotrust!

Back to Top
Product has been added to your cart