Ποιοί είμαστε

H Αντωνίου Α.Ε. – Typotrust είναι μια δυναμική ελληνική εταιρεία. Ειδικευόμαστε στην κατασκευή και εμπορία επιχειρηματικών και μηχανογραφικών εντύπων, χαρτοταινίας, κλασέρ, φακέλων, προϊόντων αρχειοθέτησης, τετραδίων και πινάκων.

Typotrust

60 χρόνια εμπειρία
τεχνογνωσία και εξειδίκευση στην παραγωγή και εμπορία υψηλής ποιότητας προϊόντων για το σχολείο και την επιχείρηση.
Ο δυναμισμός της Αντωνίου Α.Ε. και των προϊόντων TYPOTRUST οδήγησε σε νέες επενδύσεις το 2011 σε υψηλής τεχνολογίας μηχανολογικό εξοπλισμό, επέκταση των υποδομών και νέα γκάμας προϊόντων.

Η ιστορία μας

Από τα τέλη της δεκαετίας του '60 η εταιρεία Αντωνίου Α.Ε. κατακτά συνεχώς υψηλότερα επίπεδα παραγωγής, εμπορίας και κάλυψης ποιοτικών αναγκών.

1960

Το ξεκίνημα
Οι αδελφοί Αντωνίου διατηρούσαν ένα μικρό τυπογραφείο στο κέντρο των Αθηνών.

1976

Νέες εγκαταστάσεις
Η εταιρεία αποκτά ιδιόκτητο χώρο στο Καλαμάκι και νέο μηχανολογικό εξοπλισμό.

1990

Typotrust
Δημιουργήθηκε το εμπορικό σήμα και το λογιστικό έντυπο αποκτά το χαρακτηριστικό μπλε εξώφυλλο με την κόκκινη ρίγα.

1996

Eγκαταστάσεις
Η επιχείρηση το 1996 μεταφέρεται σε ιδιόκτητους χώρους 4.500 τ.μ. στο Κορωπί Αττικής.

2011

Νέες επενδύσεις
Νεός μηχανολογικός εξοπλισμός και υποδομές 2500 τ.μ. τεκμηριώνουν την εντυπωσιακή πορεία.

2013

Hλεκτρονικό κατάστημα
Δημιούργησε το ηλεκτρονικό της κατάστημα αποκλειστικά για επαγγελματίες.

2016

Yποκατάστημα Θεσσαλονίκης
H Typotrust προχώρησε στην ίδρυση υποκαταστήματος στην Θεσσαλονίκη.

"Το όραμά μας, ο κύριος στόχος μας και βέβαια η συνεχής προσπάθειά μας είναι να παράγουμε και να εμπορευόμαστε προϊόντα με την ιδανική σχέση ποιότητας - τιμής καταφερνοντας έτσι, να γίνουμε η πρώτη επιλογή στο μυαλό του τελικού καταναλωτή."

Αντωνίου Γιάννης

Διευθύνων Σύμβουλος

Όραμα

Η φιλοσοφία της εστιάζεται στην ποιότητα, στην παροχή ολοκληρωμένης γκάμας ταχυκίνητων προϊόντων αλλά και στην υποστήριξη μετά την πώληση (after-sales service). Διαδικασίες και δράσεις που δημιουργούν άρρηκτους και ακλόνητους δεσμούς εμπιστοσύνης με τους φυσικούς μας πελάτες – συνεργάτες “Το Ελληνικό Βιβλιοχαρτοπωλείο”.

Η αποστολή μας

Η φιλοσοφία μας εστιάζεται στην ποιότητα, στην παροχή ολοκληρωμένης γκάμας ταχυκίνητων προϊόντων αλλά και στην υποστήριξη μετά την πώληση (after-sales service). Διαδικασίες και δράσεις που δημιουργούν άρρηκτους και ακλόνητους δεσμούς εμπιστοσύνης με τους φυσικούς μας πελάτες – συνεργάτες “Το Ελληνικό Βιβλιοχαρτοπωλείο”.

Περιβαλλοντολογική συνείδηση

Ο σεβασμός στο περιβάλλον για εμάς είναι μια βαθιά ριζωμένη ανάγκη για αυτό και παράγουμε οικολογικά προϊόντα, φιλικά προς το περιβάλλον αλλά και προς όλους εμάς. Τα τετράδια της σειράς Special δεν περιέχουν κάδμιο για ακόμα πιο ασφαλή χρήση από τους μικρούς δημιουργούς.

Αναπτύσουμε συνεχώς Τεχνολογίες

Η Typotrust στην πολυετή πορεία της έχει καταγραφεί ως μια εταιρεία υψηλού επαγγελματισμού και εταιρικής ευθύνης με την παραγωγή ποιοτικών, καινοτόμων και λειτουργικών προϊόντων που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις της αγοράς.

Οι Άνθρωποί μας

Κεφάλαιο για την Typotrust, αποτελεί το πολλά υποσχόμενο ανθρώπινο δυναμικό της που συμβάλει στην επίτευξη των στόχων της επιχείρησης, δίνοντας της ορμή, κουράγιο, στήριξη και δύναμη. Ένα ανθρώπινο δυναμικό που με την προσωπική του εργασία και
ενασχόληση δίνει ακόμη και σήμερα την αίσθηση -ανεξάρτητα από το μέγεθος της- μιας οικογενειακής επιχείρησης όπου το κάθε μέλος της αφοσιώνεται στο κοινό σκοπό, την επιτυχία.

Εγκαταστάσεις

H Αντωνίου Α.Ε. - Typotrust είναι μια δυναμική ελληνική εταιρεία με έδρα το Κορωπί. Ειδικευόμαστε στην κατασκευή και εμπορία επιχειρηματικών και μηχανογραφικών εντύπων, χαρτοταινίας, κλασέρ, φακέλων, προϊόντων αρχειοθέτησης, τετραδίων και πινάκων. Το εργοστάσιο της εταιρείας μας στεγάζεται σε ιδιόκτητους, υπερσύγχρονους χώρους 8.500 τ.μ. Το εμπορικό σήμα Special, το οποίο υιοθετήθηκε από την εταιρεία στις αρχές της δεκαετίας του '90 και το Typotrust από τη δεκαετία '60 κατέκτησε την ελληνική αγορά, δημιουργώντας ισχυρούς δεσμούς εμπιστοσύνης με τα ελληνικά Βιβιοχαρτοπωλεία καθώς και με τα σύγχρονα δίκτυα διανομής.

Στηρίζουμε τον επαγγελματία
με νέες υπηρεσίες

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πιστοποιούμε τα προϊόντα μας

Τα έργο μας χαρακτηρίζεται από ευθύνη και επαγγελματισμό. Τηρούμε πάντα όλα τα μέτρα ασφάλειας και ακολουθούμε τους κανόνες ώστε να παρέχουμε στον τελικό καταναλωτή το καλύτερο εγγυημένο προϊόν.

Η φιλοσοφία μας

Η φιλοσοφία της εταιρίας μας έγκειται στο να δημιουργεί καινοτόμα προϊόντα 100% φιλικά προς το περιβάλλον, επενδύοντας ταυτόχρονα στον μοναδικό σχεδιασμό. Στόχος μας είναι να φτάνει στον τελικό καταναλωτή ένα προϊόν υψηλής ποιότητας στις πιο προσιτές τιμές.

ΣΧΕ∆ΙΑΣΜΟΣ

Στην Typotrust επενδύουμε στον μοναδικό σχεδιασμό, δημιουργώντας όλα τα απαραίτητα εφόδια για τους μαθητές αλλά και για τους επαγγελματίες. Η γκάμα σχεδίων των προϊόντων καλύπτει όλες τις ανάγκες με στυλ.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Παράγουμε ελληνικά προϊόντα υψηλού επαγγελματισμού και άριστης ποιότητας στις πιο προσιτές τιμές. Τα προϊόντα μας έχουν εγγύηση και ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις της εποχής.

ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ

Ο σεβασμός στο περιβάλλον για εμάς είναι μια βαθιά ριζωμένη ανάγκη για αυτό και παράγουμε οικολογικά προϊόντα, φιλικά προς το περιβάλλον αλλά και προς όλους εμάς. Τα τετράδια της σειράς Special δεν περιέχουν κάδμιο για ακόμα πιο ασφαλή χρήση από τους μικρούς δημιουργούς.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Η παράγωγη των προϊόντων μας χαρακτηρίζεται από την καινοτομία που θέλουμε να υπάρχει σε κάθε προϊόν μας. Θέτοντας την ασφάλεια των παιδιών ως πρωταρχικό μας στόχο στο σχολικό τους ταξίδι δημιουργήσαμε τετράδια με στρογγυλεμένες γωνίες.
preloader